Aanverwante adviezen

Zoekresultaat: 7 adviezen

Gesorteerd op checked relevantiedatum

LEVERINGSVOORWAARDEN

Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) gewijzigd?

Zoals u weet, kunt u de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing verklaren op overeenkomsten met uw gasten. Vooral handig als het gaat om reservering, annulering, etc. Deze zijn onlangs aangepast. Wat is er veranderd? Meer...

UVH

Algemene voorwaarden?

Meer...

UNIFORME VOORWAARDEN HORECA

Voorwaarden horeca op uw website, dat is toch ge­­noeg?

Publiceert u uw Uniforme Voorwaarden Horeca ook (alleen) op uw website? Kunt u er dan eigenlijk wel van uitgaan dat deze voorwaarden, zoals uw no-showtarief, van toepassing zijn op uw overeenkomsten? Waar moet u op letten? Meer...

WET- EN REGELGEVING

Uw geld of uw jas!

Wat doet u als een gast bij vertrek niet betaalt? Soms heeft men het (retentie)­­recht om bepaalde zaken niet af te geven als de rekening niet wordt betaald. Geldt dit ook voor de horeca? Maakt het nog uit wat voor soort horecabedrijf het is? Meer...

WET- EN REGELGEVING - ALGEMENE VOORWAARDEN

Flexibel afwijken van wat er op het menu staat?

Vanwege een verkeerde inkoop zit u krap in uw voorraad. Op de menukaart wordt echter een hoeveelheid genoemd. In hoeverre staat het u vrij om van de menukaart af te wijken zodat u iedereen kunt bedienen? Meer...

AANSPRAKELIJKHEID

Kies stukbijten op een wildkogeltje

Het wildseizoen breekt bijna aan. Stel, u verkoopt dan geschoten i.p.v. gekweekt wild. U moet er niet aan denken dat uw gast op zo’n kogeltje bijt … Meer...

Geactualiseerd op: 16.05.2024

Meer van Indicator

indicator