Aanverwante adviezen
Zoekresultaat: 7 adviezen
LEVERINGSVOORWAARDEN
Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) gewijzigd?
Zoals u weet, kunt u de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing verklaren op overeenkomsten met uw gasten. Vooral handig als het gaat om reservering, annulering, etc. Deze zijn onlangs aangepast. Wat is er veranderd? Meer...
UNIFORME VOORWAARDEN HORECA
Voorwaarden horeca op uw website, dat is toch genoeg?
Publiceert u uw Uniforme Voorwaarden Horeca ook (alleen) op uw website? Kunt u er dan eigenlijk wel van uitgaan dat deze voorwaarden, zoals uw no-showtarief, van toepassing zijn op uw overeenkomsten? Waar moet u op letten? Meer...
WET- EN REGELGEVING
Uw geld of uw jas!
Wat doet u als een gast bij vertrek niet betaalt? Soms heeft men het (retentie)recht om bepaalde zaken niet af te geven als de rekening niet wordt betaald. Geldt dit ook voor de horeca? Maakt het nog uit wat voor soort horecabedrijf het is? Meer...
WET- EN REGELGEVING - ALGEMENE VOORWAARDEN
Flexibel afwijken van wat er op het menu staat?
Vanwege een verkeerde inkoop zit u krap in uw voorraad. Op de menukaart wordt echter een hoeveelheid genoemd. In hoeverre staat het u vrij om van de menukaart af te wijken zodat u iedereen kunt bedienen? Meer...
AANSPRAKELIJKHEID
Kies stukbijten op een wildkogeltje
Het wildseizoen breekt bijna aan. Stel, u verkoopt dan geschoten i.p.v. gekweekt wild. U moet er niet aan denken dat uw gast op zo’n kogeltje bijt … Meer...