Advies toegevoegd op 9 februari 2021

PERSONEEL

Wat als uw kok de coronaregels aan zijn laars lapt?

Als restaurateur doet u er alles aan om dat kleine beetje dat u nog mag, zo veilig mogelijk te doen. U heeft uw medewerkers dan ook heldere corona-instructies gegeven. Gelden deze ook buiten het werk? En als zij dat niet doen?

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord Onthouden [?]


Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?

Abonneren

Toegang tot dit deel van de
Tips & Advies Ondernemingsdatabank is voorbehouden voor abonnees.


Heeft u nog geen abonnement?
Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen.


Abonneren

© Indicator BV - Schootense Dreef 31 - Postbus 794 - 5700 AT Helmond - KvK-nummer: 17085336
Tel.: 0492 – 59 31 31 - Fax: 040 – 711 17 00 - http://www.indicator.nl - klantenservice@indicator.nl

Geactualiseerd op: 22.04.2024

Meer van Indicator

indicator