Meest recente adviezen
Zoekresultaat: 53336 adviezen
CONTROLE
Waar wordt u op gekeurd?
Waar let de Inspectie W&V (de vroegere Keuringsdienst) in het bijzonder op als ze plotseling bij uw horecabedrijf over de vloer komt? Wat kan u overkomen? Meer...
INCASSO
Wat kunt u wel en niet met een ‘saniet’?
Een klant die nog een forse rekening bij uw horecabedrijf heeft openstaan, wil dat u meewerkt aan een betalingsregeling. Zo niet, dan zit er voor hem niets anders op dan een zgn. gerechtelijke schuldsanering aan te vragen. Wat nu? Meer...
RECHT
Wat is dit voor rekening?
Stel, er is een dringende klus in uw horecazaak en u hebt aan een bedrijf een opdracht gegeven zonder duidelijke prijsafspraak. Bent u nu de pineut? Meer...
ACTUALITEIT
Eigendomsoverdracht in andere jas onbelast?
Bij de aankoop van een horecapand of een privé-woning wil de fiscus 6% overdrachtsbelasting ontvangen. Dat hakt er natuurlijk nogal in. Wat is daar op te verzinnen? Meer...
FLOPPER
Mooi, mooi, mooi, … maar vol fouten!
Een knap in elkaar gezette advertentie, met een goede mediakeuze, die compleet de mist ingaat wanneer men de tekst begint te lezen. Fouten, fouten en nog eens fouten. Meer...
TOPPER
De langste dag
Geef uw personeelsleden de omzet van de dag, laat ze zelf de promoties in de winkel bedenken en houd de winkeldeuren van ’s ochtends tot ’s nachts wagenwijd open. Succes verzekerd: de Ikea-manier. Meer...
DETAILHANDEL
Verkopen met een heerlijk geurtje
Consumenten kopen niet alleen met hun verstand. Ook de zintuigen, zoals het ruiken, spelen een grote rol. Enkele tips voordat u uw kerstversiering aanbrengt, en let ook op de geurtjes die u verspreidt. Meer...
VERKOOPIDEE
U bent toch een specialist?
Wie gelooft men het gemakkelijkst: de man in de straat of een specialist? Hoe sterker u zich als een expert kunt profileren, hoe sneller u prospects en klanten kunt overtuigen. Meer...