Aanverwante adviezen

Zoekresultaat: 10 adviezen

Gesorteerd op checked relevantiedatum

KOSTENBESPARING

Zelf besparen op zakelijke energiekosten

Ook als horecaondernemer loopt u tegen fors stijgende energiekosten aan, maar daar kunt u zelf iets aan doen. We zetten wat suggesties op een rij ... Kunt u daar belastingtechnisch nog iets mee? Meer...

VOEDSELVEILIGHEID

Wat moet u op de menukaart aan ingrediënten vermelden?

Ingrediënten, voedingswaarden en houdbaarheid op etiketten zijn u niet onbekend. Maar hoe zit dat bij gerechten op uw menukaart? Moet u daarin bijv. vermelden dat er noten, gluten of eieren verwerkt zijn in uw receptuur? Meer...

WET- EN REGELGEVING

Een food truck beginnen is hot, maar wat zijn de regels?

U ziet dat gat in de markt ook en u wilt eveneens een food truck beginnen. Tenslotte heeft u al veel kennis in huis en in de verloren uurtjes wilt u dit er wel bij gaan doen. Maar één ding weet u nog niet: aan welke regels moet u voldoen? Meer...

VOEDSELVEILIGHEID

NVWA scherpt controlebeleid aan

Meer...

VOEDSELVEILIGHEID

Nieuwe Hygiënecode geen aprilgrap ...

Op 1 april 2016 gaat de nieuwe Hygiënecode in die de voedselveiligheid in ieder horecabedrijf bewaakt. Wat moet u weten en wat moet u doen? Meer...

INNOVATIEF ONDERNEMEN

U denkt aan een menukaart op een iPad, hoe dan verder?

U presenteert uw menu op krijtbord, placemat of in een klassieke menukaart. U wilt echter overstappen op een innovatieve kaart op een tablet. Wat zijn de mogelijkheden, waarop moet u alert zijn en wat vindt de fiscus hiervan? Meer...

WARENAUTORITEIT NVWA

Meer inspecteurs NVWA

Meer...

VOEDSELVEILIGHEID

Voor Hygiënecode voortaan naar KHN

Sinds 1 september 2014 kunt u voor de Hygiënecode niet meer terecht bij het Bedrijfschap Horeca en Catering. Wat speelt er sindsdien? Waarop te letten? Meer...

RECHT

Nieuwe Hygiënecode is er eindelijk!

De lang verwachte nieuwe hygiënecode is er eindelijk. Wat moet u weten en wanneer gaat die in? Meer...

DAT OVERKOMT U TOCH NIET?

Toegang voor honden verboden?

Stel, in uw restaurant wilt u eigenlijk liever geen mensen met honden hebben, omdat andere gasten zich daaraan storen. Commercieel gezien is dat uw keuze. Maar hoe zit dat wettelijk, mag u de toegang zomaar weigeren? Meer...

Geactualiseerd op: 26.04.2024

Meer van Indicator

indicator