Aanverwante adviezen
Zoekresultaat: 8 adviezen
ARBOWET
Horeca-apparatuur al periodiek gecheckt?
In de horeca wordt er veel met elektrische apparatuur gewerkt: van snijmachine, espressomachine en vaatwasser tot aan het tosti-apparaat en de staafmixer toe. Wist u dat u dergelijke elektra periodiek moet laten keuren volgens de wet? Meer...
PERSONEEL - ONGEVALLEN
Veilig de kelder in, veilig de kelder uit ...
Stel, uw medewerkers moeten regelmatig de kelder in. Hoe zit het dan als zij daarbij bijvoorbeeld van de trap vallen of het kelderluik op hun hoofd krijgen? Moet ú daar dan voor opdraaien? En hoever gaat dan die aansprakelijkheid? Meer...
WET- EN REGELGEVING - VEILIGHEID
Verbanddoos, blusdeken en blusser verplicht?
Dat u wettelijk verplicht bent bedrijfshulpverleners in huis te hebben, is u niet onbekend. Hoe zit het dan met de plicht om bijvoorbeeld blussers, een verbanddoos en blusdeken in huis te hebben? Zijn er nog aanvullende eisen? Meer...