Aanverwante adviezen

Zoekresultaat: 8 adviezen

Gesorteerd op checked relevantiedatum

ARBOWET

Horeca-apparatuur al periodiek gecheckt?

In de horeca wordt er veel met elektrische apparatuur gewerkt: van snijmachine, espressomachine en vaatwasser tot aan het tosti-apparaat en de staafmixer toe. Wist u dat u dergelijke elektra periodiek moet laten keuren volgens de wet? Meer...

PERSONEEL

Bedrijfsongeval?

Meer...

VEILIGHEID

Brandmeld- en ontruimingsregels hotels

Meer...

PERSONEEL - ONGEVALLEN

Veilig de kelder in, veilig de kelder uit ...

Stel, uw medewerkers moeten regelmatig de kelder in. Hoe zit het dan als zij daarbij bijvoorbeeld van de trap vallen of het kelderluik op hun hoofd krijgen? Moet ú daar dan voor opdraaien? En hoever gaat dan die aansprakelijkheid? Meer...

WET- EN REGELGEVING - VEILIGHEID

Verbanddoos, blusdeken en blusser verplicht?

Dat u wettelijk verplicht bent bedrijfshulpverleners in huis te hebben, is u niet onbekend. Hoe zit het dan met de plicht om bijvoorbeeld blussers, een verbanddoos en blusdeken in huis te hebben? Zijn er nog aanvullende eisen? Meer...

VEILIGHEID

Steekhoudende adviezen bij wespen

Meer...

GOED OM TE WETEN

Dat mes snijdt aan twee kanten …

Meer...

Geactualiseerd op: 01.05.2024

Meer van Indicator

indicator