Aanverwante adviezen

Zoekresultaat: 10 adviezen

Gesorteerd op checked relevantiedatum

VOEDSELVEILIGHEID

Gewijzigde NVWA-tarieven sinds 1 januari 2023

Meer...

VOEDSELVEILIGHEID

Fusie van twee laboratoria bij NVWA

Meer...

VOEDSELVEILIGHEID

Wat moet u op de menukaart aan ingrediënten vermelden?

Ingrediënten, voedingswaarden en houdbaarheid op etiketten zijn u niet onbekend. Maar hoe zit dat bij gerechten op uw menukaart? Moet u daarin bijv. vermelden dat er noten, gluten of eieren verwerkt zijn in uw receptuur? Meer...

UW RECHTEN

NVWA-controle horecazaak openbaar?

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit gaat controlebevindingen in de horeca openbaar maken. Mag dat zomaar? Wat als u dat helemaal niet wilt? Meer...

COMMUNICATIE

U wordt gebeld door een journalist ...

RTL Nieuws mocht van de rechter inspectierapporten van de Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) met naam en toenaam openbaar maken. Wat als u gebeld wordt? Meer...

WET- EN REGELGEVING

Attractie- en speeltoestel voor de kids?

Stel, u wilt een speeltoestel vervangen of er een aanschaffen voor de kleine gasten. Weet u dat er sinds 25 mei 2016 nieuwe regels gelden? Wat speelt er? Meer...

VOEDSELVEILIGHEID

Nieuwe Hygiënecode geen aprilgrap ...

Op 1 april 2016 gaat de nieuwe Hygiënecode in die de voedselveiligheid in ieder horecabedrijf bewaakt. Wat moet u weten en wat moet u doen? Meer...

WARENAUTORITEIT NVWA

Meer inspecteurs NVWA

Meer...

VOEDSELVEILIGHEID

Hoe reageert u op voedselallergie?

Met ingang van 13 december 2014 bent u verplicht om uw gasten te informeren over mogelijke voedselallergenen in uw gerechten. Welke (re)actie wordt er van u verlangd? En waarom is die actie van u van belang? Meer...

VOEDSEL EN WAREN AUTORITEIT

Hoezo “niet verbeteren is sluiten”?

Meer...

Geactualiseerd op: 17.05.2024

Meer van Indicator

indicator