Aanverwante adviezen

Zoekresultaat: 9 adviezen

Gesorteerd op checked relevantiedatum

PERSONEEL

Bedrijfshulpverlener bij MKB met personeel bijgeschoold?

Zoals u weet, moet ieder bedrijf met personeel een bedrijfshulpverlener hebben of mag de ondernemer deze taak zelf op zich nemen. Maar voor de geldigheid van dit bhv-certificaat moet deze wel op herhaling. Wat als dit door corona niet kan? Meer...

VEILIGHEID

Huisregels instellen, hoe nu verder?

Meer...

ARBOWET

Horeca-apparatuur al periodiek gecheckt?

In de horeca wordt er veel met elektrische apparatuur gewerkt: van snijmachine, espressomachine en vaatwasser tot aan het tosti-apparaat en de staafmixer toe. Wist u dat u dergelijke elektra periodiek moet laten keuren volgens de wet? Meer...

PERSONEEL

Bedrijfsongeval?

Meer...

BEDRIJFSHULPVERLENING

Bhv tot je erbij neervalt

Bedrijfshulpverleners zijn essentieel in ieder groot of klein horecabedrijf. Iedere horecazaak is dan ook verplicht om opgeleide bhv’ers in huis te hebben. Maar waarom zijn bhv’ers nu eigenlijk belangrijk in uw zaak? Meer...

VEILIGHEID

Kerstverlichting terug in de doos of weg ermee?

Uw kerstverlichting blijft waarschijnlijk nog wel even hangen. Daarna begint de ‘kerstopruiming’. Wat doet u met de (oude) kerstverlichting? Weggooien of bewaren? Wat kunnen wij u nog meegeven voor oud en nieuw? Meer...

WET- EN REGELGEVING - VEILIGHEID

Aso’s op zwarte lijst zetten?

Tientallen hotels in Amsterdam zetten gasten die zich misdragen, op een zwarte lijst en delen die lijst via internet met anderen. Kunt u ook wel zo’n lijst samenstellen met gasten die zich bij u ernstig misdragen? Zo ja, wat kunt u doen? Meer...

RECHT

NEN 4000 in plaats van BHV-bepalingen, wat nu?

In de Arbowet zijn de BHV-bepalingen geschrapt. U zult als ondernemer nu zelf moeten bepalen wat nodig is en wat niet. U krijgt echter hulp van de zogenoemde ‘NEN 4000’. Wat is dat en wat kunt u daarmee? Meer...

Geactualiseerd op: 01.05.2024

Meer van Indicator

indicator