site Object ( [id] => nlaatoal [siteArray] => Array ( [id] => nlaatoal [name] => Tips & Advies Ondernemingsdatabank [url] => ondernemingsdatabank.indicator.nl [folder] => [query] => nl in ('NLTAVKAL','NLTALBAL','NLTABEAL','NLTATAAL','NLTABVAL','NLTAVGAL','NLTABTAL','NLTABWAL','NLTAMDAL','NLTAITAL','NLTAPSAL','NLTAHRAL','NLTATEAL') [artnl] => nl [cookiedom] => indicator.nl [locale] => nl_BE.utf-8 [dictionary] => default_dutch [dzquery] => na [bymailid] => na [csemail] => klantenservice@indicator.nl [comurl] => www.ondernemingsdatabank.nl [gaid] => [edimail] => c.chauca@indicator.es,redactie@indicator.nl [hasdz] => [hasisearch] => [haslib] => 1 [hasdup] => 1 [topinterval] => 60 [bossappend] => [nrofpages] => 08 [enable] => 1 [orderfrom] => order@indicator.nl [kt_user] => webservice [kt_password] => paChac4v [folder_id] => [maintenance] => [commonid] => nlaatoal [thematization] => [dev_url] => aavtest.indicator.nl [dev_folder] => [language] => NL [country] => nl [ds] => [solr_query] => NLTAVKAL,NLTALBAL,NLTABEAL,NLTATAAL,NLTABVAL,NLTAVGAL,NLTABTAL,NLTABWAL,NLTAMDAL,NLTAITAL,NLTAPSAL,NLTAHRAL,NLTATEAL [alternative_ids] => Array ( ) ) [ezineArray] => Array ( ) [fcfArray] => Array ( ) [promArray] => Array ( ) [_sitePropArray] => Array ( ) [_siteReplArray] => Array ( ) [addressArray] => Array ( [rpr_name] => KvK-nummer: [vat_name] => Btw-nummer: [company_name] => Indicator BV [street_name] => Steenovenweg [street_number] => 5 [zipcode] => 5700 AD [city] => Helmond [tel_number] => 0492 - 59 31 31 [fax_number] => 040 - 711 17 00 [vat_number] => NL803026468B01 [rpr_number] => 17085336 [cs_email] => klantenservice@indicator.nl [catal_url] => www.indicator.nl [lastname_cp] => [socialtitle_cp] => [company_name_new] => Sdu/Indicator BV [tm_email] => petra.mulder@indicator.nl [fax_name] => 040 - 711 17 00 [tel_name] => Tel.: [company_name2] => INDICATOR BV [postbus] => Postbus 172 [zipcode2] => 5708 HN ) [_contribArray] => Array ( ) [decodeAddresscharacters] => 1 [isDevSite] => ) Zoekresultaten - ondernemingsdatabank.nl

Aanverwante adviezen

Zoekresultaat: 10 adviezen

Gesorteerd op checked relevantiedatum

PERSONEEL

Weer op vakantie ... hoe gaat u om met de kleurcodes?

Het is de verwachting dat in juni het Europees parlement definitief instemt met het ‘EU COVID-19-certificaat’. Reizen wordt hierdoor straks makkelijker, maar zover is het nog niet … Hoe zit het als een medewerker straks naar ‘rood’ gebied reist? Meer...

PERSONEEL

Gratis sneltesten op corona voor werknemers

Heeft een van uw werknemers coronagerelateerde klachten, dan willen u en uw werknemer natuurlijk zo snel mogelijk weten wat er speelt. Daarvoor is de Open House Sneltesten SARS-CoV-2 door het Ministerie van VWS in het leven geroepen. Wat is dit? Meer...

PERSONEEL

Is mediation vrijwillig bij een arbeidsconflict?

De arboarts stelt, nadat uw serveerster zich ziek heeft gemeld wegens een conflict op het werk, mediation voor. Kunt u of uw werknemer dit weigeren? Wat zijn de consequenties? Meer...

PERSONEEL

Wat mag u vragen bij een ziekmelding?

Dat een werknemer zich ziek meldt, is niet alleen vervelend voor hemzelf maar ook voor u. Tenslotte moet het werk doorgaan en ziet u uw werknemer het liefst zo snel mogelijk terug op de werkvloer. Hoe gaat u om met een ziekmelding? Meer...

PERSONEEL

Zieke werknemer, hoe zit het met loondoorbetaling?

Als werkgever heeft u met regelmaat te maken met zieke werknemers. Zij hoeven niet te werken, maar hebben wel andere verplichtingen. Voldoen ze daar niet aan, dan kunt u het loon opschorten of stopzetten. Hoe zit dat precies? Meer...

PERSONEEL

De kok ziek na een conflict met u. Ja dat zal wel ...

Wellicht herkent u dit wel: een werknemer meldt zich ziek en u denkt er zo het uwe van. Een voorbeeld van zo’n situatie is de werknemer die zich ziek meldt midden in een arbeidsconflict. Kunt u zo’n ziekmelding weigeren? Meer...

PERSONEEL

Twee jaar zorgen voor zieke kok?

Dat u van de wetgever als ‘poortwachter’ naar de WIA/WGA moet optreden, weet u wel. Maar wist u ook dat op dit moment steeds meer horecawerkgevers te maken krijgen met een loonsanctie? Hoe voorkomt u dit voor uw zaak? Meer...

PERSONEEL - ZIEKTEVERZUIM

Dat je ziek bent, is je eigen schuld, beste kerel!

Een zieke werknemer heeft op grond van de horeca-cao het eerste ziektejaar recht op doorbetaling van 95% van zijn brutoloon. Tenzij zijn ziekte het gevolg is van ‘verwijtbare nalatigheid’. Wanneer is daarvan sprake? Meer...

PERSONEEL

Ziek of werkconflict?

Ondanks het feit dat uw kok volgens de bedrijfsarts niet meer ziek is, zegt hij dat hij niet kan komen werken vanwege een conflict met een collega. Is er sprake van ziekte en heeft uw kok recht op loon? Wat is beslist door de rechter? Meer...

DAT OVERKOMT U TOCH NIET?

Ziek, beter, ziek: wat een gedoe zeg!

Uw kelner is hersteld verklaard, maar meldt zich kort daarna weer ziek. Moet u die ziekmelding serieus nemen of moet hij gewoon komen werken? Meer...

Geactualiseerd op: 26.04.2024

Meer van Indicator

indicator