Aanverwante adviezen

Zoekresultaat: 7 adviezen

Gesorteerd op checked relevantiedatum

VEILIGHEID

Blusmiddelen al laten checken?

Meer...

ARBOWET

Horeca-apparatuur al periodiek gecheckt?

In de horeca wordt er veel met elektrische apparatuur gewerkt: van snijmachine, espressomachine en vaatwasser tot aan het tosti-apparaat en de staafmixer toe. Wist u dat u dergelijke elektra periodiek moet laten keuren volgens de wet? Meer...

VEILIGHEID

Veiligheid kent ook regels voor de opslag van koolzuur

Opslag van koolzuur kan heel gevaarlijk zijn, dat wordt vaak onderschat in horecaland. Denk aan de veiligheid van personeel, van leveranciers en natuurlijk van uzelf. Daarom is de opslag van koolzuur aan strenge regels gebonden. Meer...

VEILIGHEID

Brandmeld- en ontruimingsregels hotels

Meer...

VEILIGHEID

Kerstverlichting terug in de doos of weg ermee?

Uw kerstverlichting blijft waarschijnlijk nog wel even hangen. Daarna begint de ‘kerstopruiming’. Wat doet u met de (oude) kerstverlichting? Weggooien of bewaren? Wat kunnen wij u nog meegeven voor oud en nieuw? Meer...

VERZEKERINGEN - BEDRIJFSVERZEKERING

Hoe staat het met uw aansprakelijkheidsverzekering?

Of u dat nu terecht vindt of niet, we leven in een tijd dat er vaker en sneller een claim wordt ingesteld. Is een goede verzekering ook voor kleine horecazelfstandigen belangrijk? Dit artikel is bedoeld als opfrissertje. Waar moet u op letten? Meer...

VAN HOREN ZEGGEN

Speeltoestellen, geen spelletje!

U wilt uw horecaonderneming ook toegankelijk maken voor jonge gezinnen. Een klimtoestel met een glijbaan in de tuin. Leuk voor de spelende kinderen, maar bepaald geen spelletje voor u! Waar moet u namelijk op letten? Meer...

Geactualiseerd op: 16.05.2024

Meer van Indicator

indicator