Aanverwante adviezen
Zoekresultaat: 7 adviezen
ARBOWET
Horeca-apparatuur al periodiek gecheckt?
In de horeca wordt er veel met elektrische apparatuur gewerkt: van snijmachine, espressomachine en vaatwasser tot aan het tosti-apparaat en de staafmixer toe. Wist u dat u dergelijke elektra periodiek moet laten keuren volgens de wet? Meer...
VEILIGHEID
Veiligheid kent ook regels voor de opslag van koolzuur
Opslag van koolzuur kan heel gevaarlijk zijn, dat wordt vaak onderschat in horecaland. Denk aan de veiligheid van personeel, van leveranciers en natuurlijk van uzelf. Daarom is de opslag van koolzuur aan strenge regels gebonden. Meer...
VEILIGHEID
Kerstverlichting terug in de doos of weg ermee?
Uw kerstverlichting blijft waarschijnlijk nog wel even hangen. Daarna begint de ‘kerstopruiming’. Wat doet u met de (oude) kerstverlichting? Weggooien of bewaren? Wat kunnen wij u nog meegeven voor oud en nieuw? Meer...
VERZEKERINGEN - BEDRIJFSVERZEKERING
Hoe staat het met uw aansprakelijkheidsverzekering?
Of u dat nu terecht vindt of niet, we leven in een tijd dat er vaker en sneller een claim wordt ingesteld. Is een goede verzekering ook voor kleine horecazelfstandigen belangrijk? Dit artikel is bedoeld als opfrissertje. Waar moet u op letten? Meer...
VAN HOREN ZEGGEN
Speeltoestellen, geen spelletje!
U wilt uw horecaonderneming ook toegankelijk maken voor jonge gezinnen. Een klimtoestel met een glijbaan in de tuin. Leuk voor de spelende kinderen, maar bepaald geen spelletje voor u! Waar moet u namelijk op letten? Meer...