Aanverwante adviezen

Zoekresultaat: 10 adviezen

Gesorteerd op checked relevantiedatum

PERSONEEL

“Ik wil best een paar uurtjes helpen, maar ik zit wel in de bijstand”

Nu de horeca weer open is, zal het tekort aan medewerkers alleen maar oplopen. Stel dat iemand u best wilt uithelpen, maar in de bijstand zit. Hoe zit het dan met het (bij)verdienen? Dat zal de medewerker u ongetwijfeld ook vragen ... Meer...

PERSONEEL

Dit kunt u doen tegen personeelstekort

Nieuws- en vakbladen kopten het al: de grote uitstroom van personeel en het tekort aan krachten nu dat de horeca ze juist hard nodig heeft. Wat kunt u doen om snel en goedkoop mensen te werven? Enkele tips op een rijtje ... Meer...

PERSONEEL

“Kies je voor ons horecateam, dan verdien je een scooter!”

Steeds vaker bedenken werkgevers in de horeca vanwege personeelskrapte manieren om werknemers aan te trekken door ze in de watten te leggen of te lokken met bijv. een scooter of een personal trainer. Hoe pakt dat fiscaal uit? Meer...

PERSONEEL

Op zoek naar horecapersoneel via LinkedIn?

Het is niet altijd gemakkelijk om aan goed horecapersoneel te komen. Er wordt daarom in de horeca steeds meer gebruikgemaakt van LinkedIn als vacaturesite. Is dat ook iets voor u? En wat kost dat dan? Meer...

PERSONEEL

Sollicitant verzwijgt ziekte, wat nu?

Stel, u heeft onlangs een serveerster aangenomen. Na de drukke feestdagen meldt zij zich ziek. Wat blijkt, zij kan geen dienblad dragen vanwege langdurige nek- en rugklachten. Zij heeft dit tijdens de sollicitatie verzwegen. Wat nu? Meer...

PERSONEEL

Een oudere gastheer of gastvrouw?

U bent op zoek naar een nieuwe zelfstandige medewerker. Aan een oudere of uitkeringsgerechtigde medewerker zit een aantal voordelen. Weet u welke? Meer...

NIEUW PERSONEEL

‘Ik kan van alles’ wordt gewaardeerd …

U wilt een keukenmedewerker aannemen die voor u eigenlijk heel breed inzetbaar moet zijn, dus ook wat afwas, bediening, terraswerk en schoonmaak. U stoeit met de functiecategorie? Wat is dan handig om te weten? Meer...

PERSONEEL

Even uit de brand, en zonder premies!

Stel, u zoekt voor de zomervakantie dringend een (afwas- of terras)hulp om de seizoenspiek op te vangen. Is daar nog een voordeel bij te halen? Meer...

PERSONEEL

Echte Hongaarse goulash in dienst?

Meer werk en minder werkzoekenden. Lastig als u een speciale kok nodig heeft. Dan toch maar een kok uit een ander EU-land? Waar moet u voor zorgen? Meer...

Geactualiseerd op: 16.05.2024

Meer van Indicator

indicator