Rubriek: Horeca - Advies toegevoegd op 8 december 2015

VEILIGHEID

Veiligheid kent ook regels voor de opslag van koolzuur

Opslag van koolzuur kan heel gevaarlijk zijn, dat wordt vaak onderschat in horecaland. Denk aan de veiligheid van personeel, van leveranciers en natuurlijk van uzelf. Daarom is de opslag van koolzuur aan strenge regels gebonden.

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord Onthouden [?]


Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?

Abonneren

Toegang tot dit deel van de
Tips & Advies Ondernemingsdatabank is voorbehouden voor abonnees.


Heeft u nog geen abonnement?
Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen.


Abonneren

© Indicator BV - Schootense Dreef 31 - Postbus 794 - 5700 AT Helmond - KvK-nummer: 17085336
Tel.: 0492 – 59 31 31 - Fax: 040 – 711 17 00 - http://www.indicator.nl - klantenservice@indicator.nl

Geactualiseerd op: 16.05.2024

Meer van Indicator

indicator