Advies toegevoegd op 29 augustus 2014

VOEDSELVEILIGHEID

Hoe reageert u op voedselallergie?

Met ingang van 13 december 2014 bent u verplicht om uw gasten te informeren over mogelijke voedselallergenen in uw gerechten. Welke (re)actie wordt er van u verlangd? En waarom is die actie van u van belang?

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord Onthouden [?]


Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?

Abonneren

Toegang tot dit deel van de
Tips & Advies Ondernemingsdatabank is voorbehouden voor abonnees.


Heeft u nog geen abonnement?
Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen.


Abonneren

© Indicator BV - Schootense Dreef 31 - Postbus 794 - 5700 AT Helmond - KvK-nummer: 17085336
Tel.: 0492 – 59 31 31 - Fax: 040 – 711 17 00 - http://www.indicator.nl - klantenservice@indicator.nl

Geactualiseerd op: 17.05.2024

Meer van Indicator

indicator