Advies toegevoegd op 15 maart 2016

PERSONEEL

Een doorstart met een failliete horecazaak van een ander?

Stel, u start een restaurant (van een ander) ‘door’ dat failliet is gegaan. U wilt het personeel dat daar werkte, aannemen. Wat voor consequenties heeft deze aanname voor u als nieuwe werkgever? Wat is goed om te weten?

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord Onthouden [?]


Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?

Abonneren

Toegang tot dit deel van de
Tips & Advies Ondernemingsdatabank is voorbehouden voor abonnees.


Heeft u nog geen abonnement?
Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen.


Abonneren

© Indicator BV - Schootense Dreef 31 - Postbus 794 - 5700 AT Helmond - KvK-nummer: 17085336
Tel.: 0492 – 59 31 31 - Fax: 040 – 711 17 00 - http://www.indicator.nl - klantenservice@indicator.nl

Geactualiseerd op: 01.05.2024

Meer van Indicator

indicator