Meest recente adviezen
Zoekresultaat: 53336 adviezen
ACTUALITEIT
Alle klantengegevens verzamelen?
U hebt de afgelopen jaren een hoop gegevens van uw gasten verzameld. Bijv. via de creditcardbetalingen in uw horecazaak. Wat mag u met deze gegevens doen en verandert er nog iets? Meer...
ADMINISTRATIE
Goed jaar gedraaid?
Ondanks het feit dat het jaar 2000 voorbij is, weet een aantal collega-ondernemers nog niet hoe ze het afgelopen jaar hebben gedraaid. Geldt dat ook voor u? Dan volgt hieronder een stappenplan om dit te veranderen. Meer...
PERSONEEL
Verlofsparen: wat is er aan de hand?
Hoewel u niet verplicht bent hieraan mee te werken, zijn per 1 januari 2001 de mogelijkheden voor uw werknemer om verlof te sparen aanzienlijk verruimd. Wat mag u doen en wat moet u doen? Meer...
BOEKHOUDER
Gaat hij ervoor?
Sommige boekhouders gaan wel erg vriendelijk met belastingambtenaren om. Worden uw belangen dan opgeofferd? Hoe houdt u de vinger aan de pols? Meer...
BELASTINGEN
Wegwijs voor de meewerkende partner
Vanwege de nieuwe belastingwet die dit jaar is ingegaan, is het goed om de fiscale puntjes op de i te zetten als u met uw partner samenwerkt in uw horecabedrijf. Wij geven u hierbij de attentiepunten daarvoor op een rijtje. Meer...
RECLAME
De pers als katalysator
Het is soms heel moeilijk om te bepalen wanneer u het best reclame kunt maken. Als u echter goed bijhoudt wat er in de pers verschijnt, kunt u soms heel rendabel meeliften… Meer...
PERSOONLIJKE VERKOOP
Een voordeel zonder voordeel?
Een verkoper moet praten in voordelen. Maar dat daar nog een subtiele nuance aan moet worden gegeven, bewijst het volgende verhaal. Meer...
STRATEGIE
1 + 1 = zelfs meer dan drie!
Kan samenwerking leiden tot minder kosten, een professionelere uitstraling en een sterk groeiende omzet? We verduidelijken het met een voorbeeld. Meer...